ÜzemeltetésTakarítási szolgáltatás, üzemeltetés, gondnokság

Vállaljuk közületi és magáningatlanok, társasházak, lakóparkok, parkolók, egyéb épületegyüttesek és létesítmények komplex üzemeltetésével összefüggő feladatok ellátását:

  • Takarítás
  • Ipari takarítás
  • Épületgondnokság, karbantartás
  • Kertészet


Különböző megrendelői igényeknek megfelelően a takarítás keretében végzett szolgáltatások az alábbiak szerint csoportosíthatók:
  • Heti 2-3x-i takarítás
  • Heti 5x-i takarítás
  • Átalánydíjas takarítás
  • Piperetakarítás
  • Nagytakarítás
  • Speciális takarítás (felületkezelés, alpintechnika, stb.)


Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk alapelve a takarítási szolgáltatás magas színvonalának biztosítása. Ezért képezzük munkatársainkat, megismertetjük őket a legújabb technológiákkal, eljárásokkal, tisztítószerekkel, gépekkel, eszközökkel. A szakmai képzés az egyes takarítási feladatok, a különböző technikák gyakorlatban való bemutatásán és a takarítási feladatok szakmai gyűjteményén alapul. A feladatok leírása ügyfeleink számára a vállalt feladatok minőségi ellenőrzésének alapját jelenti.


Környezetvédelem


Fontosnak tartjuk, hogy tevékenységünk során minél kisebb terhet jelentsük környezetünk számára. Működésünk során érvényesülnek a környezeti fenntarthatóság szempontjai. ​Az oktatás keretén belül külön felhívjuk munkatársaink figyelmét a környezettudatos magatartásra, alvállalkozóink kiválasztásakor jelentős tényező a környezetbarát működés. 
​Munkafolyamat

Melyben a takarító személyzet végrehajtja a Megbízói igények alapján (szerződés) és az üzletágvezető felügyelete alatt a takarítási tevékenységet. A folyamat konkrét meghatározása szóban, valamint a takarítási utasítás alapján történik, a szolgáltatás elvégzését takarítási naplóban rögzíti.

A takarítási tevékenységet a beszerzéstől függően az előzekben felsoroltak vagy azzal megeggyező minőségű takarítószerekkel végezzük, melyek mindegyike megfelel az előírt hygiénia szabályok betartásának.

Megbízási díjunkat mindenkor a helyi munkaerő piaci igények maximális figyelembevételével kalkuláljuk, törekedve ezzel is arra, hogy egy adott régióban vonzó munkalehetőséget biztosítsunk. Az ajánlati ár meghatározása során kiemelt szempontunk, hogy Megbízóinknak nyújtott minőségi szolgáltatásnak legfontosabb elemei: a jól megfizetett munkaerő, valamint kiváló minőségű takarítószerek alkalmazása.

Zárszó

Megbízás esetén rövid idő alatt megszervezzük a kívánt szolgáltatás létszámi igényét, a helyi sajátosságok figyelembevételével és természetesen a megbízó véleményét, utasításait követve határozzuk meg a takarítási szolgálat rendjét.

Ugrás az oldal tetejére