RólunkFull Controll Security Kft

Rólunk

A Full Controll Security Kft. egy jogelőd nélküli, 2009.- évben alakult vállalkozás, de a cég vezető szakemberei már 1998.-óta foglalkoznak a vagyonvédelmi tevékenységgel főképp az élőerős objektumvédelmi szolgáltatásokkal, így már több mint 20 éve foglalkozunk élőerős vagyonvédelemmel. Legfontosabb célkitűzésünk a minőség folyamatos fejlesztése, a megbízhatóság erősítése és fenntartása. A kiemelkedő szolgáltatási színvonal biztosítása mérsékelt árkialakítás mellett a megfontolt üzletpolitika és a felelősségteljes cégvezetés eredménye.

Folyamatos kockázatelemzésekkel érjük el azt, hogy az őrzésvédelmi koncepciók minden Megbízónknál a nem kívánt események megelőzésére alapuljanak, így a káresemények bekövetkezésének esélyét minimálisra csökkentjük.

Akárcsak a cégvezetés korábbi vállalkozása, a Full Controll Security Kft. fő tevékenységi köre is a TEÁOR 8010 - Nyomozási biztonsági tevékenység – de társaságunk komplex üzemeltetési feladatok ellátására is szakosodott.
Kimagasló minőségű szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek

Biztonsági szolgálatunkat szakmailag felkészült, munkájukat hatékonyan végző vagyonőrökkel biztosítjuk. Sokéves tapasztalatunk alapján olyan jól működő ellenőrzési módszereket dolgoztunk ki, amelyekkel lehetőség nyílik a különböző szabálysértések és bűncselekmények megelőzésére, visszatartására. 
​Szolgáltatásunknak szerves részét képezi a tapasztalt élőerős biztonsági szolgálat ellátása.


Ugrás az oldal tetejére